sábado, 25 de enero de 2020

Protagonistes de la setmana (25/01/20)

Estimades famílies...

Aquests són els protagonistes de la setmana:

DILLUNS 20, li tocava a n’Ivan, pero malauradament estava malalt i ho farà  un altre dia.


DIMARTS 21, na Laia  ens va explicar detalladament un USB amb moltes fotos del seu Nadal, que va ser molt productiu!

Va estar molt contenta perquè va venir la seva madrina, que està estudiant a León i hi havia fotos amb ella, així com amb la família, tant del papà sopant a casa dels padrins, com amb la família de la mamà.
Va anar a prendre el raïm la Nit de Cap d’Any a la plaça de Valldemossa i ens va contar que hi havia un laberint molt divertit.
Un dia, també va anar a ca na Paula a jugar. 
Passejant per Palma va veure el Betlem dins de l’Ajuntament de la plaça de Cort i també els gegants.
Amb els cosins i els tios va anar d’excursió pel torrent de devora de Son Amar.
Una activitat que li va agadar molt perquè sortia d’allò normal, va ser anar a un programa de ràdio en el qual el seu papà estava convidat a parlar. Ella va participar dient el seu nom i el de la nostra escola.
La Cavalcada dels Reis la va veure a  Palmanyola i es va trobar amb companys i companyes de l’escola. La seva madrina anava molt guapa en la carrossa d’Aladdin i es va fer fotos dins de l’església amb el Rei Baltasar, que és el seu preferit. 
Per últim, ens va mostrar que havia deixat menjar i beure als Reis per reposar forces, així com els Reis que tenen a casa de decoració.

Ens va dur un angelet que havia fet el seu papà i dos jocs que li havien duit els Reis.




DIMECRES 22, n’Àxel també ens va dur un USB amb fotos sopant amb la família. Ens va contar que va anar d’excursió amb amics de l’escola per celebrar l’aniversari de la mamà de n’Íker i que va ser molt divertit.
 També va fer  un partit de futbol amb el seu equip,“Campus Esport”, en el que ell és el nº 11 i que aquell dia no varen tenir sort i varen perdre, però que ell va ficar l’únic gol que el seu equip va fer.
Va venir  la seva cosina de Madrid, que també juga a futbol i li va dur, a ell i als seus germans, camisetes del seu equip, “El tacón”.
Va passejar per Palma per veure els llumets amb la seva família la Nit de Nadal i varen menjar gelat mentres feien temps perquè arribés el Pare Noel. 
I va arribar...!Perquè ens va mostrar  la foto dels regals que li va deixar.

Ens va comentar  que s’ho havia passat molt bé aquest Nadal i ens va dur la camiseta, que es va posar, perquè veiéssim què bé li quedava!





















DIJOUS 23, na Silvia ens va mostrar fotos del Nadal que havia passat: amb la seva família, posant asseguts en una escala (ens va dir el nom de tots ells),amb el seu germà jugant ...i una foto amb el Papà Noel!!... que es va deixar fotografiar. Nosaltres no sabíem que això era possible!
Ens va dir que va anar a patinar i que s’ho havia passat molt bé. També va anar a la Cavalcada dels Reis i estava molt contenta perquè l’havien deixat regals.


DIVENDRES 24, en Víctor ens va dur un USB amb una presentació de fotos súper xul·la.
Ens va contar que s’ho havia passat súper,súper,súper bé!
Hi havia fotos amb la seva germana posant devora de l’arbre de Nadal de la seva casa, en un restaurant amb la seva família (padrinos i tios) el dia de Nadal, botant en el castell inflable de Bob Esponja, passejant amb la seva família per la Plaça Major de Palma, menjant crispetes a casa seva mirant la pel·lícula “Aquaman” mentres esperaven que arribés Papà Noel i en la Cavalcada dels Reis.
I en un video, ens va mostrar els crits i els bots d’alegria  que donava quan va trobar i obrir els regals que li havien deixat els Reis!



BRAVO, PROTAGONISTES!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario

BON NADAL!!! (22/12/20)

  Estimades famílies... Com estau?☺ No m'he pogut contenir a fer aquesta entrada per desitjar-vos  de tot cor ...❤️       UN BON NADAL  ...