martes, 28 de abril de 2020

Assignatura d'Anglès (28/04/20)

Estimades famílies...

Tal com vos vaig comentar a l'entrada de dia 27 de març, la mestra d'Anglès, na Yolanda Trilla, disposa del seu blog particular de la seva assignatura, que podeu trobar dins del blog general de l'escola.

http://gasparsabatercorner.blogspot.com/


Al principi, quan es pensava que aquesta situació seria de menys temps, na Yolanda només demanava als vostres infants, que quan entrassin al seu blog confirmassin que havien entrat, pero no tenia control dels alumnes que feien les tasques i dels que no. 
Fa uns dies, després de revisar que tots els correus que tenia eren correctes, ja que sembla que no els rebia tothom, es va posar en contacte amb vosaltres, via mail.

Les activitats que ella penja són setmanals; es poden anar fent poc a poc durant la setmana o el cap de setmana, però a partir d'ara, és necessari enviar-li les feines que ella demani. 
Ja sabeu que som flexibles en l'entrega i si teniu algun dubte o suggeriment, per favor, posar-vos en contacte amb ella.

 Som conscients que tenen les feines de les altres àrees per fer i de l'enorme esforç que estau fent, però hem de tenir en compte que, ara que falta només un mes i mig per acabar el curs, és necessari que treballin també aquesta assignatura, mirin els videos i facin les tasques encomanades; així no es perdrà el que s'ha après durant el curs així com altres coneixements nous que es puguin penjar.

Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració.
Rebeu una forta abraçada.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

BON NADAL!!! (22/12/20)

  Estimades famílies... Com estau?☺ No m'he pogut contenir a fer aquesta entrada per desitjar-vos  de tot cor ...❤️       UN BON NADAL  ...