viernes, 9 de noviembre de 2018

Deures de cap de setmana (9/11/18)

Estimades famílies...

Per aquest cap de setmana duen una fitxa de mates de la família del 20, explicada a classe i molt semblant a la que ja varen fer de la família del 10.
Per l'altra banda duen LA CASETA DE LA FAMÍLIA DEL 20 (feta a classe). És convenient que li faceu dir cada nombre  en veu  alta. Duen pintat de vermell el nombre que representa la desena i de blau el nombre que representa la unitat.
Normalment, per entendre millor el concepte de desena, és millor utilitzar objectes quan s'explica.


També duen una fitxa de grafo amb lletra lligada. Important: primer  llegir-la en veu alta i  després  escriure dins la pauta.


Duen el dossier de medi per repassar el tema de l'escola per dimecres i la poesia per dimarts, que ja han duit durant la setmana per no deixar-ho pel darrer moment.


Que  passeu molt bon  cap  de  setmana. 


NOTA: veureu que alguns infants duen una estrella daurada a l'agenda avui. 
Si duen estrella grossa vol dir que ja treballen i es comporten com  nins i nines de primer, que estic molt contenta d'ells/elles.
Si duen una estrella petita vol dir que estic contenta perquè estan fent canvis positius per arribar a ser completament nins i nines de primer.
Si no duen cap estrella és perquè encara han de fer un canvi bastant més gros, pot ser de feina, de conducta o de les dues coses.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

BON NADAL!!! (22/12/20)

  Estimades famílies... Com estau?☺ No m'he pogut contenir a fer aquesta entrada per desitjar-vos  de tot cor ...❤️       UN BON NADAL  ...