viernes, 25 de enero de 2019

DEURES DE CAP DE SETMANA (25/01/19)

ESTIMADES FAMÍLIES....

Aquest cap de setmana duen el dossier de Medi per estudiar el tema "Salut i alimentació" pel CONTROL  de  DIMECRES DIA 30.
 Per comprovar si s'ho saben, duen una fitxa  de repàs que han de fer per dilluns.

Com sabeu, ahir varen dur un llibre de lectura que han de llegir també per dilluns. Que no ho deixin pel darrer moment. Poden anar llegint a estones.

Duen una poesia en Castellà ( "Estamos en invierno" ) que han d'aprendre per DIVENDRES. 

Duen el quadernet  de Mates 1.1 per anar acabant els dies que  puguin o que no duguin deures. Que em vagin duent les pàgines que facin, jo les corregiré i s'ho tornaran a dur. El contingut d'aquest quadernet s'ha donat al primer trimestre, no només amb el quadernet, també amb fitxes, vídeos o jocs.
Avui ja hem començat el quadernet següent.

NOTA: els infants que han estat malalts aquests dies duen fitxes que han de fer però que prioritzin les de Naturals  i el llibre de lectura. Les altres, les poden dur un altre dia que no sigui dilluns. 

NOTA: duen anotacions a l'agenda i alguns infants duen "cara contenta". S'han afegit algunes cares més aquesta setmana però m'agradaria posar moltes més.


Que passeu bon cap de setmana.




 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

BON NADAL!!! (22/12/20)

  Estimades famílies... Com estau?☺ No m'he pogut contenir a fer aquesta entrada per desitjar-vos  de tot cor ...❤️       UN BON NADAL  ...