miércoles, 13 de marzo de 2019

Deures de mates (13/03/19)

Estimades famílies...

Per demà duen un problema del quadernet "matescom 1.1"; el problema 6.

Han d'intentar llegir-lo ells/elles però evidentment, si necessiten ajuda per a la lectura o per entendre'l, li podeu donar una mà. 

Duen apuntat a l'agenda que DIVENDRES 15 farem un CONTROL DE MATES en el qual entrarà numeració fins el 59, problemes com els vistos fins ara, les hores (en punt i i mitja),  monedes i billets ( d'un i dos  € i de 5 i 10 €) concepte de desena i unitat, i operacions (sumes i restes).
No han d'estudiar però si vosaltres sabeu que li costa alguna de les coses enumerades com numeració o els billets...podeu repassar un poquet, fins i tot com a un joc, o oralment.

Estam estudiant el tema de "L'entorn" i els he demanat que si tenen fotografies de pobles o de ciutats (de revistes o que ells hagin estat) les poden dur per ampliar el nostre mural. També poden dur senyals de trànsit i cotxes petits de jugueta per jugar a l'estora de circuit que tenim a defora.

 El control d'aquest tema es farà DIMECRES 20 però encara no ho hem apuntat.

Que passeu bona horabaixa.

NOTA: els torcaboques que demanam per la manualitat són torcaboques de paper, decorats o d' un sol color que no sigui blanc. És per folrar la capsa.
Gràcies per la vostra col.laboració.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

BON NADAL!!! (22/12/20)

  Estimades famílies... Com estau?☺ No m'he pogut contenir a fer aquesta entrada per desitjar-vos  de tot cor ...❤️       UN BON NADAL  ...