lunes, 30 de septiembre de 2019

Protagonistes de la setmana del 23 al 27 de setembre (30/09/19)

Estimades famílies...

La setmana passada aquests/es alumnes varen ser els protagonistes.


Dilluns, en Leo ens va explicar que un dels millors moments del seu estiu havia estat anar al Western Park amb la seva família i el seu cosí. S'ho va passar beníssim tirant-se pels tobogans.

Dimarts, na Nayara ens va dur moltes fotos del seu viatge a Galícia amb la seva família. Ens va explicar que devora la casa on estiuejaven hi havia un riu.

Dijous, na Laia ens va dur una camiseta que es va comprar al concert en directe de n'Aitana i també un CD. Anar a aquest concert amb la seva mamà i la seva madrina ha estat per ella un gran moment de l'estiu. Vàrem escoltar la música a l'hora de Plàstica.


I també dijous, na Paula ens va mostrar unes fotos a la platja de Cala Morlanda, on diu que ha anat molt aquest estiu i que s'ha divertit moltíssim.


Per últim, divendres, na Noemí ens va sorprendre amb una actuació de ball que dúia en un pen Drive. En aquest ball estava acompanyada per un grup d' amigues i varen actuar a les Festes de Palmanyola. Un gran moment de l' estiu. Espectacular!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

BON NADAL!!! (22/12/20)

  Estimades famílies... Com estau?☺ No m'he pogut contenir a fer aquesta entrada per desitjar-vos  de tot cor ...❤️       UN BON NADAL  ...