jueves, 31 de octubre de 2019

Deures del cap de setmana llarg (31/10/19)

Estimades famílies...

Aquest cap de setmana llarg duen vàries coses:


-Pàgina 13 del quadernet de mates (activitats). Alguns infants duen també alguna pàgina més marcada per corregir o fer del tema 1.

-Lectura d'un llibre + fitxa de lectura del llibre.


ATENCIÓ! Aquesta activitat és nova i s'ha explicat avui a classe. Hem fet un simulacre amb un altre llibre i ja hem aprofitat per apuntar l'editorial del llibre que duen per llegir.

Han de llegir el llibre que duen (que han triat ells/elles); tots duen la mateixa col·leció (són semblants en llargària, dificultat i estructura). El poden llegir en vàries estones, no importa tot de tirada. I el poden llegir vàries vegades també, si volen.És possible que vos demanin ajuda amb algunes paraules i millor si el llegeixen en veu alta amb vosaltres.

Una vegada llegit, han d'omplir la fitxa de lectura, on surten les dades del llibre i unes preguntes molt senzilles.
Saben que l'autor/a és la persona que l'ha escrit i que 
l'il·lustrador/a és la persona que ha fet els dibuixos.
També saben on ho han de cercar.




- Per dijous  han de fer dues coses:


  • Cercar fotos d'aliments del grup que els ha tocat per fer un mural. Ho duen apuntat a l'agenda; (poden ser fotos de propaganda de supermercats)

  • L'activitat marcada amb un arterisc * de la pàgina 21 del projecte del berenar. Han de col·locar els coberts com ho hem fet i  explicat a la classe (com quan posam la taula).

NOTA: també han d'estudiar l'abecedari en castellà, però com jo m'he quedat els quaderns per corregir els dictats, serà per divendres.
De totes formes el deix aquí penjat per si el volen començar a estudiar.



Que  passeu  molt  bon  cap  de  setmana!!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario

BON NADAL!!! (22/12/20)

  Estimades famílies... Com estau?☺ No m'he pogut contenir a fer aquesta entrada per desitjar-vos  de tot cor ...❤️       UN BON NADAL  ...