lunes, 7 de octubre de 2019

Protagonistes de la setmana (del 30 de setembre fins el 4 d’octubre)

Estimades famílies...
Aquests han estat els protagonistes de la setmana passada.

 Dilluns, n’Hugo ens va dur unes fotos d'un camping de Barecelona on ha passat uns dies aquest estiu. Tenia una piscina amb un vaixell pirata i uns tobogans xul·líssims on es va divertir molt.També hi varen anar les seves cosines Paula i Júlia. A més, va colcar en uns cars per a nins.

Dimarts, en Marc ens va dur arena i copinyes de la platja de Santa Ponça, on ha anat aquest estiu  a nedar amb la seva família. Ens va contar que la seva padrina hi viu allà i que els seus papàs se'n varen anar i va quedar  cinc dies amb la padrina. A Santa Ponça també hi viuen dues cosines i les va visitar. S'ho va passar molt bé i li han agradat molt aquests dies d'estiu.

Dimecres, n’Íker ens va mostrar unes fotos del seu viatge a Andorra i ens va contar que havia vist neu. Diu que era la primera vegada que hi anava i que li ha agradat molt, que vol tornar. També ens va mostrar una foto amb els seus cosins d’un dia que varen passar junts a l'Hidropark, on va pujar a un tobogan amb forma de cobra que és el que més li va agradar.

N’Aleix, dijous, ens va dur una autocaravana de jugueta, unes ulleres de bucejar i unes fotos. Ens va contar que aquest estiu havia anat amb l’autocaravana de la seva padrina a un camping a Pollença uns quants dies i que s’ho havia passat beníssim. També ens va contar que el seu padrí li havia ensenyat a bucejar per davall de l’aigua i que estava molt content d’haver-ho fet.

I divendres, en Víctor ens va dur moltes fotos d’aquest estiu. Ens va contar que havia anat a Cabrera amb els seus pares, germana i cosins, amb el vaixell que va i torna cada dia. El mateix dia, per l’horabaixa, ens va dir que va anar a Katmandú  i que va ser molt divertit.
I també ens va mostrar una foto del seu equip de futbol el dia que varen jugar un partit amistós.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

BON NADAL!!! (22/12/20)

  Estimades famílies... Com estau?☺ No m'he pogut contenir a fer aquesta entrada per desitjar-vos  de tot cor ...❤️       UN BON NADAL  ...