sábado, 12 de octubre de 2019

Protagonistes de la setmana (del 7 al 11 d’octubre)

Estimades famílies...
Aquests són els protagonistes de la setmana...


Dilluns, en Lluis ens va dur un àlbum de fotos d’una súper excursió que va fer aquest estiu amb els seus padrins: el Torrent de Pareis. Els seus padrins són “muntanyistes professionals”! Es va haver d’aixecar molt de matí, a les 4:00 de la matinada!I varen arribar a la platja, a Sa Calobra, sobre les 12h, on, justament varen presenciar un robatori en directe i la intervenció de la policia i de la Guàrdia Civil! Anaven amb un grup i en algunes bandes havien d’utilitzar cordes. Ens va mostrar les enormes pedres que havien de pujar i ens va contar que varen fer vàries aturades per berenar i agafar forces. Els seus padrins li varen regalar una camiseta especial per a l’ocasió i estaven contentíssims de poder fer aquesta sortida amb el seu nét. Varen tornar en vaixell cap el Port de Sóller.

Dimarts, en Tolo ens va mostrar unes fotos d’un hotel on havia anat aquest estiu. L’hotel es diu Son Antem i tenia un tobogan que li va agradar molt. També tenia una taula de ping-pong, dos jacuzzis calents, un spa i una piscina congelada en la que va ser molt valent i es va ficar!Va anar amb la mamà. Els dematins hi havia classes de gimnàsia amb un monitor. Li va agradar el menjar i sobretot la fondue de xocolata en la que es podia banyar fruita.

Dijous, n’Àxel ens va xerrar del seu viatge a Menorca mostrant unes fotos. Ens va contar que, quan va arribar, tot d’una es va enterrar a l’arena. Es va fer fotos en els illots i es va tirar de les roques. El darrer dia va anar a uns “karts” i corrien el seu papà i ell, contra el seu germà. També varen anar a una tenda i quan varen sortir varen trobar un parc molt xul·lo amb tirolines, boti-botis, tobogans amb piscines...I es varen trobar a un amic del seu germà.

Divendres, en Carles ens va explicar amb detall el seu viatge de sis dies a Barcelona. Els vols, tant d’anada com de tornada, varen dur bastant de retard. En el seu destí, Arbúcies, hi havia unes piscines que li varen agradar, però també va fer altres visites.
A Barcelona va veure la “Torre de Colón” i una estàtua de lleó. Un altre dia va anar a la platja amb els seus cosins, a San Feliu de Guixols. Va veure un peix molt llarg i s’ho varen passar molt bé. També varen anar al “Llac de Banyoles”, el qual té una llegenda, i s’han de fer 7 km per fer tota la volta i arribar a un mirador. Ens va contar que en el llac hi ha una zona de banyistes però que has de prendre alguna cosa en el bar per poder banyar-te.
Un altre moment de l’estiu molt important per a ell va ser el dia de la “carrera de colors” de les Festes de Palmanyola, i ens va mostrar una foto amb els seus amics, tots acolorits!
Ens diu, a més, que un altre dia molt divertit de l’estiu va ser un dia que la mamà el va dur al Fan a fer escalada.
Per últim, treient de la bossa dos objectes, ens comenta que un és  un elf que li va dur la seva tieta i l’altre és una titella que li va comprar la mamà a Barcelona en una tenda que no era la que ell esperava, la tenda dels Gegants, perquè estava tancada, però que li va agradar molt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

BON NADAL!!! (22/12/20)

  Estimades famílies... Com estau?☺ No m'he pogut contenir a fer aquesta entrada per desitjar-vos  de tot cor ...❤️       UN BON NADAL  ...