martes, 21 de enero de 2020

Protagonistes de la setmana (20/01/20)

Estimades famílies...

Aquí teniu els protagonistes de la setmana passada.

Dilluns 13,
 n’Íker ens va dur un USB 

amb unes fotos amb diversos 
moments del seu Nadal, el qual,
 ens va contar que va ser variat i divertit:
 en la cavalcada dels Reis de Palmanyola,
 la Nit de Cap d’Any amb la seva família, 
els regals que li havien duit i 
que tant li varen agradar, com per exemple,
 unes esportives, la celebració dels aniversaris de la seva mamà i de la seva germana, patinant en la pista de gel i fent una excursió amb amics a la Comuna de Bunyola.


Dimarts 14, na Sofía també ens va dur un USB amb fotos del seu Nadal, un Nadal carregat d’activitats que ens va contar amb detall.
Ens va contar que havia anat al Port de Sóller, com era tradició dia 1 de gener a la seva família, amb el patinet a passejar. 
Hi havia fotos preparant-se per sopar la nit de Cap d'Any amb els seus cosins a un restaurant on va veure focs artificials, al Festival Park, en unes casetes molt guapes de decoració, tirant la carta dels Reis a la bústia reial, esperant la Cavalcada dels Reis a Palmanyola i amb els Reis d'Orient dins de l’esglèsia, a un mercadet de Nadal, de la llet i galetes que va deixar preparades la nit màgica, de les juguetes que l’havien deixat i mirant un partit de bàsquet en el que jugava el seu cosí.
També ens va mostrar alguns videos: un de l’emocionant dematí del dia 6 de gener en el que es troba els regals que els Reis li han deixat, un altre, molt divertit, tocant la pandereta i cantant nadales amb la “Parranda Canaria”, en la que el seu papà toca la guitarra...Ah! I un altre en el que el seu cosí i ella espien al Papà Noel i el veuen!

Dimecres 15, en Marc Perelló, ens va dur unes fotos
en un USB i ens va explicar que havia passat el Nadal en família: havia sopat i dinat amb els seus familiars, havia passejat, havia anat a patinar a la pista de gel, havia anat a la cavalcada dels Reis i els Reis li havien duit regals. També ens va mostrar un video on la seva família celebrava el “Tió”, costum pròpia de Catalunya en la qual es copeja un tronc mentre es canta una cançó i aquest dona regals als nins.


Dijous 16, n’Aleix 
ens va presentar el seu Nadal amb un format diferent: 
una presentació Google en la qual anaven passant unes diapositives del seu viatge a Menorca aquest Nadal amb la seva família.
Hi havia fotos de Ciutadella, en el Port de Maó i en el Far de Cavalleria.  De les fotos en Cala Morell ens va explicar que hi havia anat a  la necròpolis que hi allà i que era un lloc on enterraven els morts. A Cala Morell també va visitar un poblat talaiòtic.
A més, ens va mostrar fotos de dues teules talaiòtiques, la de Trepucó i la de Torretrencada.
I per últim, ens va contar que havia visitat una fàbrica de formatges en la que li havien explicat com es féia aquest producte.


Divendres 17, na Noemí ens va sorprendre amb un video de la seva actuació de gimnàstica rítmica de Nadal i ens va explicar que al principi de la gravació, ella i les seves companyes, estaven encalentit amb música, és a dir, fent exercicis previs a l’actuació, i que després ja es veu el ball tan maco que havien preparat. 
Per poder-nos explicar millor en què consisteix aquest tipus de gimnàstica, ens va dur i ens va explicar alguns elements que ella utilitza, com la cinta o les maces.
 A més, ens va contar que s'ho havia passat molt bé en les vacances, estant amb la família, dinant i sopant, passejant i jugant amb les seves germanes.


                            Bravo, protagonistes!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

BON NADAL!!! (22/12/20)

  Estimades famílies... Com estau?☺ No m'he pogut contenir a fer aquesta entrada per desitjar-vos  de tot cor ...❤️       UN BON NADAL  ...