jueves, 26 de marzo de 2020

Jornada de dijous (26/03/20)

Estimades famílies...
Bon dia!! Com estau? Avui els vostres infants necessitaran una petita ajuda (a lo millor) perquè farem una activitat nova: una comprensió lectora a partir d’un formulari que després han d’enviar. Jo el rebré i sabré qui l’ha fet i com li ha anat. Hauran d’escriure una direcció de correu electrònic (la vostra) i aquí és on  els haureu d’ajudar, no en la comprensió, que és molt facileta.
 Gràcies! Serà divertit i fàcil!

Bon dia nins i nines! Ja heu acabat la son? Heu berenat bé? Vos heu rentat les dents? Vos heu vestit i heu fet el llit? Idò així, tot preparat per començar!!

*Avui començam amb el llibre de 
27 contes sorprenents”.
Anau al conte 6, “El gripau i els peixos” i l’heu de llegir dues vegades: una en veu alta amb un adult que vos escolti i una silenciosa però amb atenció. No oblideu demanar les paraules que no entengueu abans de contestar les preguntes.

Després de llegir-lo dues vegades, clicau en aquest enllaç i vos sortirà una comprensió lectora amb 5 preguntes. Esper que vos agradi!
Heu de posar el vostre nom i demanau al vostre papà o mamà la direcció del seu correu electrònic (és obligatori perquè jo el pugui rebre).



https://forms.gle/b4NGVg1XLTGMQU3o7

*Després cercau al conte els adjectius que hi ha.
N’hi ha 8 i un està repetit. Subratllau-los.

Recorda!: 
Un adjectiu és una paraula que diu com és una cosa, persona, animal, planta...

* Una vegada fet això, mirau aquest personatge...


Saps qui és?...
Si pots imprimir la fitxa, pintes (fluixet per no tapar-los) els adjectius que corresponguin al personatge. Si no la pots imprimir, copies al quadern per la banda de català, en una pàgina neta, els adjectius que vagin bé amb el personatge.

Enllaç per si el voleu imprimir.

*Ara entrau al “Projecte d’animals” i mirau l’explicació “Animals protegits” que està en el BLOC 1 “AIXÍ SÓN ELS ANIMALS”.

Heu de triar un dels animals que surten i cercar informació per completar el requadre de la pàgina 40 del projecte; aquest:


Si vos fa ganes (no és obligatori), podeu fer una màscara de l’animal que heu triat amb un cartró que tingueu per casa d’alguna capsa (cereals, galletes,...) i m’enviau la foto.

I, per reflexionar una mica sobre aquest tema que ens preocupa tant i del que xerram molt sovint, LA CURA DEL PLANETA I DEL MEDI, vos deix aquesta cançó que a mi m’agrada molt.




I AIXÒ ÉS TOT PER AVUI!
ESPER QUE PASSEU UN BON DIA!
DEMÀ JA ÉS DIVENDRES I HI HAURÀ ALGUNA SORPRESA!

Estimades famílies...Fins demà!!!
Una abraçada!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

BON NADAL!!! (22/12/20)

  Estimades famílies... Com estau?☺ No m'he pogut contenir a fer aquesta entrada per desitjar-vos  de tot cor ...❤️       UN BON NADAL  ...